Spectacole pentru Copii

Asociatia ACSIS organizeaza reprezentatii de teatru interactiv pentru copiii din gradinite si  clasele I-IV, sustinute de catre doi actori, cu ajutorul jucariilor realizate de catre mame in Atelierul de Creatie. La sfarsitul spectacolului, fiecare copil primeste cadou o jucarie-marioneta.

Pretul participarii la teatrul pentru copii este de 25 lei/copil, care include atat reprezentatia, cat si jucaria.

Putem organiza spectacolul pentru un numar minim de 20 de copii pentru care se plateste reprezentatia, iar banii obtinuti sunt folositi pentru sprijinirea beneficiarilor asociatiei, precum si sustinerea activitatilor Atelierului de Creatie.

Pentru copiii ai caror parinti nu isi permit sa plateasca spectacolul, acesta va fi gratuit, iar jucariile le vor fi donate de catre organizatia noastra.

Piesa se numeste “Va place ciocolata?” si este o poveste in  cadrul careia totul porneste de la un ou de ciocolata care trebuie pazit de catre doua pasari Lao si Mao (marionete realizate de catre mame) si care sunt inselate de catre o vulpe, fireste vicleana, care fura oul. Copiii sunt indemnati sa participe la evolutia evenimentelor, sa propuna solutii, iar finalul este fericit, oul este recuperat, iar copiilor le sunt transmise invataturi legate de asumarea de responsabilitati, respectarea cuvantului dat, importanta adevarului.

Asa ca, haideti sa facem viata tuturor copiilor mai frumoasa, si mai plina de magie!

Pentru orice initiativa de organizare a unui asemenea spectacol nu ezitati sa ne contactati la adresa acsis@acsis.ro sau prin intermediul acestui blog.

Va invitam sa urmariti update-urile noastre legate de activitatile in gradinite, si un fragment de spectacol chiar aici:

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s