Papusi terapeutice

Papusi terapeutice, produse de Atelierul de Creatie ACSIS

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala – ACSIS – lanseaza in aceasta luna setul de papusi terapeutice special create si adaptate nevoilor psihologilor si profesionistilor din domeniul sanatatii mintale.

Papusile terapeutice sunt instrumente utilizate frecvent in evaluarea realitatii traite de copil in cadrul familiei sale, in facilitarea si dezvoltarea comunicarii dintre copil si adult si chiar in interventia in cazuri de trauma. Setul de 6 papusi terapeutice produs in Atelierul de Creatie ACSIS contine: 2 copii – baiat si fata, 2 parinti si 2 bunici. Fiecare papusa poate fi personalizata in functie de nevoia dumneavoastra: se poate personaliza expresia fetei, culoarea parului si a imbracamintii. In momentul prezent, toate papusile se pot produce sub forma statica, sau ca marioneta, iar costul unei papusi este de 100 lei.

“O idee excelenta a membrilor Asociatiei ACSIS de a oferi psihologilor, in special celor care lucreaza cu copii, dar nu numai, un instrument foarte util. Personajele sunt principalii actori ai spatiului relational in care copilul creste, invata, comunica, traieste. Fiecare dintre aceste personaje, foarte viu reprezentate, ofera psihologilor un punct de pornire in investigarea dinamicii relatiilor din cadrul familiei, dar si premisa constructiei unui vis, un vis in care copilul poate (re)construi realitatea sau poate sa elaboreze in mod creativ emotii sau trairi care pot astfel sa capete sens, un sens al dezvoltarii lor.” Drd. Bogdan Sebastian Cuc, psiholog, Presedinte al Fundatiei Internationale pentru Copil si Familie

In cazul in care doriti sa va formati propriul set de papusi, puteti contacta cu incredere Asociatia ACSIS!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s