Asociatia ACSIS la Targul Intreprinderilor Sociale din Budapesta

La inceputul lunii iunie, Asociatia ACSIS a participat la o serie de evenimente de promovare a antreprenoriatului social, organizate de catre NESsT la Budapesta, Ungaria.

 Alaturi de alte 18 intreprinderi sociale din Romania, Croatia, Cehia, Slovacia si Ungaria ACSIS a participat la un workshop pe tema comunicarii strategice, urmat de grupuri de discutii pe diverse teme cum ar fi strangere de fonduri, vanzari business to business, cash-flow si optimizare web.

A doua zi a avut loc Targul intreprinderilor sociale unde reprezentantii Asociatiei au avut ocazia  de a promova  si de a vinde produsele realizate de catre beneficiari in cadrul Atelierulul de Creatie, si de a impartasi celor prezenti informatii legate de activitatile desfasurate in cadrul organizatiei.

 

Jucariile marioneta realizate de mamele singure aflate in dificultate sociala au fost apreciate de catre cei care au vizitat standul ACSIS, majoritatea recunoscand importanta si utilitatea lor in imbunatatirea comunicarii parinte – copil.

NESsT este o organizatie non-profit internationala, care isi dedica activitatea rezolvarii problemelor sociale critice ale tarilor cu piete in crestere, prin dezvoltarea si sprijinirea intreprinderilor sociale ce consolideaza independenta financiara a organizatiilor societatii civile, si maximizeaza impactul lor social.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s