Campania “Ia o jucarie, descopera o poveste!” s-a incheiat

In perioada noiembrie 2010 – aprilie 2011 Asociatia ACSIS a derulat campania de sensibilizare si strangere de fonduri „Ia o jucarie, descopera o poveste!”,  ce a avut ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinirea mamelor singure, cu copii mici, aflati in dificultate sociala , beneficiari ai Asociatiei.

Mesajul campaniei„Ia o jucarie, descopera o poveste!” a promovat jucariile realizate in cadrul Atelierului de Creatie al Asociatiei chiar de catre aceste mame.

Fiecare jucarie ascunde o poveste de viata, povestea unei mame care isi creste singura copiii – o poveste de supravietuire, de curaj si de dragoste.

Campania s-a desfasurat in mediul online si prin participarea la Editia de iarna si Editia de primavara a Salonului Baby Expo, unde aproximativ 10.000 de persoane au fost informate cu privire la mesajul campaniei .

In urma acestei campanii s-au strans 10.471 lei, din vanzarea jucariilor si donatiilor realizate pentru mamele si copiii, beneficiari ai Asociatiei ACSIS.

Multumim partenerilor nostri: Active Center, Asociatia Charity Gift, Jocoteca, Petit Caprice, Sinergia Toys, libraria Sophia care promoveaza si comercializeaza jucariile ACSIS.

Multumirile noastre tuturor celor care au achizitionat aceste jucarii si s-au implicat in campania “Ia o jucarie, descopera o poveste!” aducand bucurie in viata unor copii si mame care ii cresc singure, in conditii extrem de dificile.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s