Mos Craciun a venit la ACSIS

Luna decembrie a constituit un bun prilej de a organiza o serbare pentru mamele si copiii de la ACSIS, in asteptarea lui Mos Craciun.

Astfel, cu sprijinul locului de joaca Kid’s Dream care ne-au pus la dispozitie spatiul, am reusit sa le oferim mamelor si copiilor niste momente frumoase in care s-au simtit bine si au uitat de grijile de zi cu zi.

Copiii au avut parte si de o mica supriza, deoarece am organizat pentru ei, impreuna cu actorul papusar cu care colaboram, un spectacol de teatru de papusi. Personajele povestii au fost chiar jucariile create de mamele lor in Atelierul de jucarii textile.

Momentul culminant a fost totusi, venirea lui Mos Craciun, asteptat cu mare nerabdare de copii, care s-au bucurat tare mult cand si-au  primit cadourile. Bineinteles ca Mos Craciun a dorit si el o poezie sau un cantecel in schimbul cadoului. 🙂

Le multumim din suflet tuturor celor care ne-au ajutat sa le oferim aceste daruri mamelor si copiiilor din asociatia noastra: BRD – Groupe Société Générale, ziarul Bursa, Organizatia Imaginarium si United Way Romania.

Va invitam sa vedeti mai jos si cateva imagini de la evenimentul nostru:

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s